Share the fun met gepersonaliseerde cornhole boards

Geschiedenis van Gockel


Share the fun met
gepersonaliseerde boards


Bij Gockel zijn we ervan overtuigd dat plezier voor iedereen binnen handbereik moet zijn. Daarom presenteren we met trots het cornhole spel - een superleuke activiteit die mensen van alle leeftijden en niveaus samen brengt. 

Maar waarom zou je genoegen nemen met saai en alledaags, als het ook spectaculair kan? Laat Gockel Original Cornhole je helpen om gepersonaliseerde cornhole boards te maken die net zo uniek en bijzonder zijn als jijzelf. Maak je klaar om onvergetelijke momenten te creëren en het plezier van cornhole te delen met je eigen persoonlijke tintje!

Missie en visie


We willen mensen samenbrengen

In onze moderne wereld raken steeds meer mensen sociaal geïsoleerd, maar cornhole heeft de kracht om dat te veranderen. Het cornhole spel is een supermanier om contact te maken met andere mensen.

Of je nu een buurtfeest organiseert of je bedrijf wilt promoten, gepersonaliseerde boards zijn echt the way to go. Stel je voor, al die blije gezichten als iedereen lekker aan het spelen is op jouw cornhole board met eigen ontwerp. Sociaal isolement is verleden tijd!

Start je eigen cornhole business
Alle GOCKEL cornhole producten worden met trots in Nederland geproduceerd
Onze premium quality producten

Klaar om de ultieme cornhole-ervaring te beleven? Dan ben je bij Gockel aan het juiste adres, dé Europese leider op het gebied van cornhole boards en bags. Met onze topkwaliteit producten en snelle, betrouwbare levering, heb je alles wat je nodig hebt om cornhole te spelen.

Wanneer je kiest voor Gockel Original Cornhole, krijg je niet alleen de beste kwaliteit, maar steun je ook een bedrijf dat echt om de planeet geeft. Door bewuste keuzes te maken en duurzame materialen te gebruiken, doen we er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de wereld een beetje beter achter te laten. Goed voor jou, goed voor ons, goed voor iedereen! 

Onze meest populaire producten

Set cornhole boards naturel

Set Boards
Naturel

   Set van 2 boards (120 x 60 cm)
  100% berken multiplex
  Inclusief cornhole bags

€ 219,00

Incl. BTW

Shop nu
Set cornhole boards gepersonaliseerd - eigen ontwerp

Set Boards
Eigen Ontwerp

   Set van 2 boards (120 x 60 cm)
  100% berken multiplex
  Inclusief cornhole bags

€ 335,00

Incl. BTW

Shop nu
Set cornhole boards - Gockel logo

Set Boards
Gockel

   Set van 2 boards (120 x 60 cm)
  100% berken multiplex
  Inclusief cornhole bags

€ 273,00

Incl. BTW

Shop nu
Al onze producten

SHARE THE FUN!


Bij Gockel staat plezier centraal - wij maken het je makkelijk om je volgende evenement, festival of teambuildingactiviteit een extra leuke touch te geven met onze cornhole boards en bags. We bieden gepersonaliseerde cornhole boards met je eigen ontwerp, perfect voor bedrijfsbranding, teambuilding, festivals of leuke relatiegeschenken. Join us in sharing the fun.

Offerte aanvragen
Contact


Gockel Original Cornhole
Huisvennen 2
5111 GE Baarle Nassau
The Netherlands

+31(0)6 40445164
info@gockel-cornhole.com
KVK: 68599366
BTW: NL860100832B01

Huidig Jaar

© Gockel - Original Cornhole