Ruilen & retourneren

Verpakkings- en verzendkosten
De verzendkosten zijn inclusief verpakkingskosten en zijn afhankelijk van het volume van de bestelling en de bestemming.

Hergebruik van verpakkingsmaterialen
Het kan zijn dat onze producten geleverd worden in een doos van een ander merk of artikel. Pak altijd eerst de bestelling uit om te zien of je bestelling hierin verpakt is. Productie van karton kost veel water, brandstof, ruimte op stortplaatsen en luchtverontreiniging. Ook kopen wij restpartijen op (afgekeurde dozen), zodat deze toch gebruikt worden en niet op de stortplaats terecht komen.

Volgen van de bestelling
Wanneer wij jouw pakket verzenden versturen wij per e-mail een link met daarin een track en trace nummer zodat je het pakket kunt volgen. Het pakket wordt door onze bezorgservice DPD maximaal 3 x bij je aangeboden, daarna wordt het pakket retour gezonden naar de afzender. In het geval een pakket opnieuw verstuurd moet worden dienen de verzendkosten opnieuw betaald te worden.

Postbus
Wij kunnen niet verzenden naar een postbus.

Zendingen ophalen
Het afhalen van een bestelling in ons magazijn is mogelijk. Uiteraard vervallen dan de verzendkosten. Neem hiervoor contact op met info@gockel-cornhole.com

Levertijd
Wij produceren alle producten zelf en hebben ruime voorraad. Zodra wij de bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Wij doen ons uiterste best om de artikelen een dag na ontvangst van de betaling te verzenden. Zijn de producten niet op voorraad, dan wordt dit doorgegeven met de daarbij verwachte levertijd. Voor gepersonaliseerde artikelen hanteren we een productietijd van +/- 2-3 werkdagen.

Retourneren
“Sharing fun” is onze hoogste prioriteit, en daarom willen wij dat je volledig tevreden bent met je aankoop.

Mocht er desondanks toch wat misgaan met je bestelling, dan hebben wij specifieke richtlijnen opgesteld om het retourneren van producten eenvoudig en goed te laten verlopen.

  • Check na ontvangst direct je bestelling.
  • Gooi de doos of het verpakkingsmateriaal pas weg als je je bestelling gecontroleerd hebt en tevreden bent met het product dat je hebt ontvangen.
  • Als je niet tevreden bent met je aankoop om welke reden dan ook, kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Dit kan zolang het product wordt geretourneerd in nieuwe, ongebruikte staat.
  • Verpak het product zorgvuldig in de originele doos inclusief plastic beschermhoeken om beschadiging te voorkomen!

Alle producten die geretourneerd worden volgens de hiervoor opgestelde richtlijnen komen voor restitutie in aanmerking. Binnen 14 dagen na ontvangst van je producten, crediteren wij het volledige aankoopbedrag. De kosten voor retour van je adres naar ons magazijn zijn voor eigen rekening.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij gepersonaliseerde producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Beschadiging of foutieve levering

In geval dat je bestelling niet correct – beschadigd of defect is, neem dan contact met ons op en wij zullen je het juiste product, vervangend product of vervanging van onderdelen zonder kosten toe sturen. Neem voor verdere instructies contact op met onze klantenservice via info@gockel-cornhole.com.

Contact


Gockel Original Cornhole
Huisvennen 2
5111 GE Baarle Nassau
The Netherlands

+31(0)6 40445164
info@gockel-cornhole.com
KVK: 68599366
BTW: NL860100832B01

Huidig Jaar

© Gockel - Original Cornhole